ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

O κος Στέλιος Γρηγοράκης εξειδικεύτηκε στη Λαπαροσκόπηση και Υστεροσκόπηση από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

Χειρουργεί με τις τεχνικές αυτές 23 χρόνια στα Νοσοκομεία ΙΑΣΩ και ΥΓΕΙΑ που διαθέτουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα αυτό. Επικοινωνήστε σήμερα για δωρεάν τηλεφωνικό ραντεβού.

 

Υστεροσκόπηση

Πρόκειται για μια ειδική εξέταση, διαγνωστικής και θεραπευτικής αξίας, με την οποία μπορούμε να παρατηρήσουμε την κοιλότητα της μήτρας, το ενδομήτριο, τα μητριαία στόμια των σαλπίγγων και τον τράχηλο.

Πρόπτωση πυελικών οργάνων στις γυναίκες

Η πρόπτωση των πυελικών οργάνων στις γυναίκες είναι ένα συμβάν που παρουσιάζεται με αυξημένη συχνότητα στις μεγάλες ηλικίες και εκδηλώνεται με συμπτωματολογία που μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητική και υπεύθυνη για μείωση της ποιότητας ζωής των συγκεκριμένων ασθενών.

Παθολογικό Τεστ Παπ

Ένα παθολογικό αποτέλεσμα του τεστ Παπανικολάου δεν ερμηνεύεται αυτομάτως σαν καρκίνος τραχήλου, αλλά λαμβάνεται υπόψη ως ένα προειδοποιητικό σημάδι που χρήζει συστηματικής (με συγκεκριμένο πρόγραμμα)  παρακολούθησης.

Πολύποδες ενδομητρίου

Οι πολύποδες του ενδομητρίου αποτελούν σχηματισμούς που εντοπίζονται στο εσωτερικό τοίχωμα της κοιλότητας της μήτρας και παρατηρούνται αρκετά συχνά σε γυναίκες που βρίσκονται στην περί- ή μεταμμηνοπαυσιακή ηλικία.

Ιατρικό Κέντρο για όλες τις γυναίκες

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care ( πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann.

Εγγραφή στο Newsletter

Εισάγετε το email σας για ενημερώσεις ως προς τις εκδηλώσεις και προσφορές μας. O ιστότοπος μας ειναι GDPR compliant.