Ετήσια γυναικολογική εξέταση

Ετήσια γυναικολογική εξέταση

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η κάθε γυναίκα πρέπει να φροντίζει, τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο να παρακολουθείται γυναικολογικά, τόσο για το ετήσιο τεστ Παπανικολάου όσο και για μία πιο εκτεταμένη γυναικολογική εκτίμηση.

calltoaction

Η καθιέρωση μιας τέτοιας επίσκεψης στον γυναικολόγο, επιτρέπει στον γιατρό την καταγραφή ενός πλήρους γυναικολογικού ιστορικού, ώστε σε τυχόν επείγουσες ενοχλήσεις ή προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν, να εξασφαλίζεται η αντίστοιχη αμεσότητα και αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπισή τους.

Η γυναικολογική αυτή εκτίμηση αποτελείται από:

  • Λήψη πλήρους ιστορικού
  • Ψηλάφηση θυρεοειδούς
  • Ψηλάφηση μαστών
  • Ψηλάφηση κοιλιάς
  • Λήψη τεστ Παπανικολάου
  • Διακολπικό Υπερηχογράφημα

Όλα τα αρχεία των αποτελεσμάτων της γυναικολογικής εξέτασης, συμπεριλαμβανομένων και των φωτογραφιών των υπερηχογραφημάτων, καταχωρούνται σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ταχύτητα στην αναδρομή του εκάστοτε ιατρικού ιστορικού.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, αποστέλλονται ταχυδρομικώς ή ηλεκτρονικώς εφόσον ζητηθεί, ενώ προκειμένου να μην αμεληθεί η εξέταση, ειδοποιείστε εγκαίρως για το ετήσιο ραντεβού με το γυναικολόγο σας.

Σε περίπτωση παθολογικού αποτελέσματος προηγείται σχετική επικοινωνία του θεράποντος γιατρού με την ασθενή.

calltoaction

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πού θα μας βρείτε

Σώρου 3-5,
Μαρούσι 15125
Τηλ. 210 6777747

Ιατρικό Κέντρο για όλες τις γυναίκες

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care ( πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann.

Εγγραφή στο Newsletter

Εισάγετε το email σας προκειμένου να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις μας για επιστημονικές εκδηλώσεις και προσφορές. O ιστότοπος μας ειναι GDPR compliant.
©2018 Womens Care - All Rights Reserved