ΑΡΘΡΑ - BLOG

Μια κοινή συνήθεια που ενδέχεται να μειώνει την γονιμότητά σας κατά 25%

Εαν προσπαθείτε να μείνετε έγκυος και οι πιθανότητες είναι ότι σίγουρα προσπαθείτε να είστε όσο πιο υγιής γίνεται..όπως για παράδειγμα: γυμνάζεστε τακτικά, έχετε μειώσει την κατανάλωση αλκοόλ και η διατροφή σας είναι απόλυτα ισορροπημένη!

Ωστόσο έχετε μια συνήθεια που ενδέχεται να είναι και καθημερινή που σύμφωνα με νέα μελέτη του Boston University School of Medicine έχει βρεθεί ότι μειώνει τις πιθανότητες σας να μείνετε έγκυος κατά 25%!

Τραβήξαμε την προσοχή σας;

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς στις ΗΠΑ, η κατανάλωση ενος αναψυκτικού με ζάχαρη την ημέρα, μειώνει κατά 25% την πιθανότητα σύλληψης σας..μάλιστα κατα 25% στις γυναίκες και 33% στους άνδρες.

Ακριβώς..ακόμη και οι συνήθειες του συντρόφου σας φαίνεται να επηρρεάζουν τη γονιμότητα σας και έτσι και τα δύο μέλη μιας σχέσης πρέπει να ακολουθούν ένα πιο υγιές lifestyle.

H μειωμένη γονιμότητα φαίνεται να οφείλεται στα υψηλά ποσοστά γλυκόζης που δημιουργούν τα αναψυκτικά στον οργανισμό και δεν ευνοούν τα ωάρια σας.

Και ακόμη και αν το lifestyle σας είναι άριστο, δεν καπνίζετε, έχετε το σωστό βάρος και έχετε μια υγιεινή διατροφή, αυτή η μία cola μπορεί να κάνει όλη τη ζημιά.

banner io6 greek

Translation

Please choose your language

Πού θα μας βρείτε

Σώρου 3-5,
Μαρούσι 15125
Τηλ. 210 6777747

Ιατρικό Κέντρο για όλες τις γυναίκες

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care ( πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann.

Εγγραφή στο Newsletter

Εισάγετε το email σας για ενημερώσεις ως προς τις εκδηλώσεις και προσφορές μας. O ιστότοπος μας ειναι GDPR compliant.