Υαλουρoνικό για μεγάλα χείλη

Υαλουρoνικό για μεγάλα χείλη

Ο Κάφκα έλεγε πως "όποιος διατηρεί την ικανότητα να βλέπει την ομορφιά, δεν γερνάει ποτέ " και είχε δίκιο.

Σαφέστατα η δύναμη της ομορφιάς είναι αυταπόδεικτη στο πέρασμα των αιώνων, από την άλλη όμως, η φρεσκάδα της ομορφιάς φθίνει στο πέρασμα του χρόνου.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στην πραγματικότητα είναι ευλογία να μεγαλώνουμε, αρκεί να φροντίζουμε να μεγαλώνουμε όμορφα. Δυστυχώς πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να συμφιλιωθούν με την αναπόφευκτη αλλαγή που επέρχεται στην εμφάνισή τους και συχνά, εξαιτίας αυτής της επερχόμενης αλλαγής, επηρεάζεται αρνητικά η διάθεση και η ψυχολογία τους.

Και ενώ υπάρχουν πολλές υποστηρικτικές θεραπευτικές προσεγγίσεις αντιγήρανσης για το πρόσωπο ή το σώμα, αντίθετα οι θεραπείες που αφορούν την αντιγήρανση της περιγγενητικής περιοχής είναι πιο περιορισμένες αριθμητικά και καλό είναι να γίνονται από εξειδικεύμενο γυναικολόγο.

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα - κοσμητικής γυναικολογίας - για το οποίο πολλές γυναίκες προσέρχονται συχνά στο ιατρείο μας είναι η ατροφία των μεγάλων χειλέων του αιδοίου και η επιθυμία για αποκατάστασή του χαμένου όγκου τους.

Αφορά συνήθως γυναίκες που βρίσκονται στην πέρι/-εμμηνόπαυση, που λόγω της πτώσης των οιστρογόνων και της ηλικίας ή και διαφόρων άλλων παραγόντων όπως για παράδειγμα η αφυδάτωση, το κάπνισμα, η κακή διατροφή ή κάποιοι γενετικοί ή ανατομικοί παράγοντες, χαρακτηρίζονται από μειωμένη σφριγιλότητα, ρυτιδώσεις των χειλέων, χαλάρωση των μαλακών μορίων, ατονία των  μυών και τέλος λέπτυνση και ατροφία της επιδερμίδας της ευαίσθητης περιοχής.

Μία από τις πιο κατάλληλες και ενδεδειγμένες θεραπείες που προτείνουμε για αυτές τις περιπτώσεις είναι η χρήση υαλουρονικού οξέος.

Πρόκειται για μία μη χειρουργική προσέγγιση αποκατάστασης του χαμένου όγκου των μεγάλων χειλέων του αιδοίου, μέσω της έγχυσης του ενέσιμου υλικού .Η έγχυση υαλουρονικού οξέος δημιουργεί αύξηση του χαμένου όγκου, σύσφιξη και ήπια λείανση των ρυτιδώσεων.

Το θεραπευτικό αποτέλεσμα διαρκεί από έξι μήνες έως και 18 μήνες, ανάλογα με την έκταση και την βαρύτητα του προβλήματος. Πρόκειται για μία ασφαλής, αναίμακτη και γρήγορη θεραπεία με ελάχιστες επιπλοκές, οι οποίες μπορεί να είναι από ένα ήπιο ερύθημα έως και μία μικρής έκτασης εκχύμωση, απόλυτα αναστρέψιμη.

Το σημαντικό είναι πως η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς της χωρίς κανέναν περιορισμό, έχοντας διορθώσει ένα αισθητικό πρόβλημα που επιβαρύνει την ψυχολογία και την ερωτική της ζωή.

Η κάθε θεραπεία είναι απόλυτα εξατομικευμένη στις ανάγκες της κάθε γυναίκας. Ανάλογα με την ηλικία της κάθε γυναίκας χρησιμοποιούμε την κατάλληλη για εκείνη δοσολογία και ενέσιμο υλικό.

Για περαιτέρω πληροφορίες θα χαρούμε να σας εξηγήσουμε και να αναλύσουμε κάθετί που σας απασχολεί, στον ιατρείο μας που βρίσκεται Σώρου 3-5.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Στείλτε μας το ερώτημα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Please enter your name!
Please enter your email!
Write your message!

banner io6 greek

Translation

Please choose your language

Πού θα μας βρείτε

Σώρου 3-5,
Μαρούσι 15125
Τηλ. 210 6777747

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ιατρικό Κέντρο για όλες τις γυναίκες

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care ( πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann.

Εγγραφή στο Newsletter

Εισάγετε το email σας για ενημερώσεις ως προς τις εκδηλώσεις και προσφορές μας. O ιστότοπος μας ειναι GDPR compliant.