ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Παρακολούθηση εγκύου

Η καθιέρωση της προγεννητικής φροντίδας και ιατρικής παρακολούθησης της εγκύου, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή ανάπτυξη των σχετικών τεχνολογιών, έχουν συμβάλει σημαντικά στην πρόληψη δυσάρεστων καταστάσεων για τη μητέρα και το έμβρυο καθώς και στη μείωση της εμβρυικής θνησιμότητας.

Συγκεκριμένα, βασικοί στόχοι της παρακολούθησης της εγκύου είναι:

  • Ο έλεγχος, η διάγνωση και η αντιμετώπιση τυχόν παθήσεων της μητέρας, όπως είναι ο σακχαρώδης διαβήτης, η ηπατίτιδα Β το HIV κ.ά, καθώς και άλλων μαιευτικών επιπλοκών.
  • Η διάγνωση και η αντιμετώπιση τυχόν εμβρυικών προβλημάτων, όπως λοιμώξεις, δομικές ανωμαλίες και καθυστέρηση στην απάπτυξη.
  • Η ενημέρωση των γονέων σχετικά με την κύηση, τον τοκετό, την περίοδο λοχείας καθώς και ο προγραμματισμός για τον τοκετό.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιατρικό Κέντρο για όλες τις γυναίκες

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care ( πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann.

Εγγραφή στο Newsletter

Εισάγετε το email σας προκειμένου να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις μας για επιστημονικές εκδηλώσεις και προσφορές. O ιστότοπος μας ειναι GDPR compliant.
©2018 Womens Care - All Rights Reserved