ΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ

αισθητική αποκατάσταση γεννητικών οργάνων

Η μη επεμβατική λύση Laser για κολπική σύσφιξη και μείωση της ακράτειας που προκαλεί η χαλάρωση των  μυών.

Οι γυναίκες σήμερα επιθυμούν να παραμείνουν ενεργητικές και κοινωνικά δραστήριες και αναζητούν λύσεις για να ανακτήσουν και να ενισχύσουν τη θηλυκότητά τους καθώς επίσης και για να μπορέσουν να απολαύσουν μία ενεργή, υγιή σεξουαλική ζωή.

Αιδοιοπλαστική είναι η χειρουργική επέμβαση που χαρακτηρίζεται από την αφαίρεση του περισσευόμενου δέρματος των μικρών χειλέων του αιδοίου, προκειμένου να επέλθει η σμίκρυνση τους και η συμμετρική και αρμονική αποκατάσταση της περιοχής.

Στις συνειδήσεις των περισσοτέρων γυναικών, η εμμηνόπαυση ταυτίζεται με τις εξάψεις και τις (νυκτερινές) εφιδρώσεις. Οι περισσότερες γυναίκες υποφέρουν από αυτά τα συμπτώματα, τα οποία εμείς οι γυναικολόγοι τα κατατάσουμε στην κατηγορία των αγγειοκινητικών συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, μακάρι όμως η κλινική εικόνα της τελευταίας να χαρακτηρίζονταν μόνο από αυτά.

Ιατρικό Κέντρο για όλες τις γυναίκες

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care ( πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann.

Εγγραφή στο Newsletter

Εισάγετε το email σας προκειμένου να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις μας για επιστημονικές εκδηλώσεις και προσφορές. O ιστότοπος μας ειναι GDPR compliant.
©2018 Womens Care - All Rights Reserved