υπογονιμότητα

Δίνουμε λύση σε
δύσκολες περιπτώσεις

O Dr. Στέλιος Γρηγοράκης είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας του Institute of Life, της ομάδας που έκανε πραγματικότητα την τεχνική της μητρικής ατράκτου

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί την πιο εξελιγμένη τεχνολογία εφαρμόζοντας καινοτόμες θεραπείες και τεχνικές ώστε μέσα από τα υψηλότερα πρότυπα λειτουργίας να προσφέρουμε σιγουριά στα ζευγάρια που μας επισκέπτονται.
μιλήστε με τον Δρ Γρηγοράκη

Online IVF επίσκεψη

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα πραγματοποίησης της πρώτης γνωριμίας με τον ιατρό μας, μέσω Skype ή άλλων σύγχρονων μέσων video κλήσης.

Μας στέλνετε το ιατρικό σας αρχείο ή μια σύντομη περιγραφή του προβλήματος που αντιμετωπίζετε και κατόπιν προγραμματισμού μέσω της γραμματείας μας, μιλάτε με τον Δρ. Στέλιο Γρηγοράκη.

online consult
καταψυξη ωαριων

Παγώνουμε το χρόνο!
Διατηρούμε τη γονιμότητά σας!

Όσο αυξάνεται η ηλικία της γυναίκας, τόσο μειώνεται η ποιότητα των ωαρίων της! Έτσι, αυξάνεται και η δυσκολία της γυναίκας να μείνει έγκυος, χωρίς τη βοήθεια των ειδικών. Οι λύσεις κρυοσυντήρησης γενετικού υλικού προσφέρουν πλέον διέξοδο στο πρόβλημα αυτό. Αν και είναι σχετικά καινούρια μέθοδος, θεωρείται απόλυτα ασφαλής με βάση τις μελέτες που γίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πιστοποιημένα ποσοστά επιτυχίας


Σε συνεργασία με μια από τις πρωτοπόρες Ισπανικές εταιρείες στον χώρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής την Embryo Tools, διαθέτουμε μια πρότυπη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής για να κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Χρήσιμα Άρθρα

Στείλτε μας το μήνυμα σας

παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.