Υαλουρoνικό για μεγάλα χείλη

Υαλουρoνικό για μεγάλα χείλη

Στην πραγματικότητα είναι ευλογία να μεγαλώνουμε, αρκεί να φροντίζουμε να μεγαλώνουμε όμορφα. Δυστυχώς πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να συμφιλιωθούν με την αναπόφευκτη αλλαγή που επέρχεται στην εμφάνισή τους και συχνά, εξαιτίας αυτής της επερχόμενης αλλαγής, επηρεάζεται αρνητικά η διάθεση και η ψυχολογία τους.

Και ενώ υπάρχουν πολλές υποστηρικτικές θεραπευτικές προσεγγίσεις αντιγήρανσης για το πρόσωπο ή το σώμα, αντίθετα οι θεραπείες που αφορούν την αντιγήρανση της περιγγενητικής περιοχής είναι πιο περιορισμένες αριθμητικά και καλό είναι να γίνονται από εξειδικεύμενο γυναικολόγο.Ένα συνηθισμένο πρόβλημα - κοσμητικής γυναικολογίας - για το οποίο πολλές γυναίκες προσέρχονται συχνά στο ιατρείο μας είναι η ατροφία των μεγάλων χειλέων του αιδοίου και η επιθυμία για αποκατάστασή του χαμένου όγκου τους.

Αφορά συνήθως γυναίκες που βρίσκονται στην πέρι/-εμμηνόπαυση, που λόγω της πτώσης των οιστρογόνων και της ηλικίας ή και διαφόρων άλλων παραγόντων όπως για παράδειγμα η αφυδάτωση, το κάπνισμα, η κακή διατροφή ή κάποιοι γενετικοί ή ανατομικοί παράγοντες, χαρακτηρίζονται από μειωμένη σφριγιλότητα, ρυτιδώσεις των χειλέων, χαλάρωση των μαλακών μορίων, ατονία των  μυών και τέλος λέπτυνση και ατροφία της επιδερμίδας της ευαίσθητης περιοχής.

Μία από τις πιο κατάλληλες και ενδεδειγμένες θεραπείες που προτείνουμε για αυτές τις περιπτώσεις είναι η χρήση υαλουρονικού οξέος.

Πρόκειται για μία μη χειρουργική προσέγγιση αποκατάστασης του χαμένου όγκου των μεγάλων χειλέων του αιδοίου, μέσω της έγχυσης του ενέσιμου υλικού .Η έγχυση υαλουρονικού οξέος δημιουργεί αύξηση του χαμένου όγκου, σύσφιξη και ήπια λείανση των ρυτιδώσεων.

Το θεραπευτικό αποτέλεσμα διαρκεί από έξι μήνες έως και 18 μήνες, ανάλογα με την έκταση και την βαρύτητα του προβλήματος. Πρόκειται για μία ασφαλής, αναίμακτη και γρήγορη θεραπεία με ελάχιστες επιπλοκές, οι οποίες μπορεί να είναι από ένα ήπιο ερύθημα έως και μία μικρής έκτασης εκχύμωση, απόλυτα αναστρέψιμη.

Το σημαντικό είναι πως η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς της χωρίς κανέναν περιορισμό, έχοντας διορθώσει ένα αισθητικό πρόβλημα που επιβαρύνει την ψυχολογία και την ερωτική της ζωή.

Η κάθε θεραπεία είναι απόλυτα εξατομικευμένη στις ανάγκες της κάθε γυναίκας.

Ανάλογα με την ηλικία της κάθε γυναίκας χρησιμοποιούμε την κατάλληλη για εκείνη δοσολογία και ενέσιμο υλικό.

 

Γυναικολογικό Ιατρείο

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann.