Αισθητική Αναδόμηση Γυναικείου Κόλπου

Όλες οι γυναίκες με το πέρασμα του χρόνου ή μετά από φυσιολογικούς τοκετούς αρχίζουν να παρατηρούν διάφορες αλλαγές στο σώμα τους καθώς και στη λειτουργία του γεννητικού αλλά και ουροποιητικού τους συστήματος.

Παρατηρούνται αλλαγές στην αίσθηση του κόλπου, στην ούρηση αλλά και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Η Δρ. Sabine Wunschmann με τον πιο ολιστικό τρόπο προσφέρει κορυφαία αποτελέσματα σε μη επεμβατικές θεραπείες, προσαρμοσμένες σε κάθε γυναίκα, για την αναδόμηση, ανανέωση, σύσφιξη και βελτίωση της εμφάνισης της περιοχής των γεννητικών οργάνων της γυναίκας, χωρίς πόνο και χωρίς να χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης

Η Αισθητική Γυναικολογία όντως αποτελεί μια από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες τάσεις στον χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής, με ολοένα και περισσότερες γυναίκες να αναζητούν λύσεις για την αποκατάσταση και βελτίωση της γυναικείας ευεξίας.

Πολλοί παράγοντες συμβάλλουν στην άνθηση της Αισθητικής Γυναικολογίας

1. Αυξημένη ενημέρωση: Η πρόσβαση σε πληροφορίες, μέσω διαδικτύου και κοινωνικών δικτύων, έχει ενισχύσει την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των γυναικών γύρω από τις διαθέσιμες θεραπείες και τις δυνατότητες βελτίωσης της γυναικείας υγείας και αυτοπεποίθησης.

2. Εξέλιξη της τεχνολογίας: Η συνεχής εξέλιξη καινοτόμων τεχνικών και laser προσφέρει ασφαλέστερες, αποτελεσματικότερες και λιγότερο επεμβατικές θεραπείες, μειώνοντας τον χρόνο αποθεραπείας και αυξάνοντας την άνεση των ασθενών.

3. Εστίαση στην ευεξία: Η σύγχρονη γυναίκα εστιάζει ολοένα και περισσότερο στην σφαιρική ευεξία, σωματική και ψυχική, αναγνωρίζοντας τη σημασία της υγιούς και αρμονικής γυναικείας ανατομίας.

4. Κοινωνικές αλλαγές: Η αλλαγή κοινωνικών αντιλήψεων και η ενδυνάμωση των γυναικών οδηγούν σε αυξημένη αυτοπεποίθηση και διεκδίκηση λύσεων για θέματα που επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής τους, όπως η σεξουαλική ευχαρίστηση και η αντιμετώπιση προβλημάτων ακράτειας.

5. Ποικιλία θεραπειών: Η Αισθητική Γυναικολογία προσφέρει πλήθος θεραπειών, από θεραπείες ακράτειας και χαλάρωσης έως επεμβάσεις αισθητικής αποκατάστασης, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα γυναικείων αναγκών.

Θεραπείες που βοηθούν στην αναδόμηση του κόλπου

Η θεραπεία με το FEMILIFT είναι γρήγορο, ανώδυνο, απολύτως ασφαλές και παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Πιστεύουμε ότι κάθε γυναίκα αξίζει να απολαμβάνει τη γυναικεία ευεξία της στο έπακρο – και να ζει πάντα σε αρμονία με το σώμα και τον εαυτό της. Εφαρμόζεται για:

 • Κολπική Σύσφιξη
 • Ακράτεια ούρων
 • Ενδείξεις μετά την εμμηνόπαυση
 • Αποκατάσταση μετά τον τοκετό
 • Κολπική Ξηρότητα
 • Επαναλαμβανόμενες Λοιμώξεις και Ουρολοιμώξεις

Διαβάστε αναλυτικότερα

To Botox στο  G-Spot  είναι μια επαναστατική μέθοδος, μη επεμβατική,  που βασίζεται ουσιαστικά στην ενίσχυση του σημείου G. Πρόκειται για μία γρήγορη ανώδυνη διαδικασία που γίνεται στο ιατρείο και στηρίζεται στην υποβλεννογόνια έγχυση υαλουρονικού οξέος στην εν λόγω ανατομική περιοχή. Η μέθοδος αυτή έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του ερεθισμού στο σημείο G με τελικό αποτέλεσμα να αυξάνεται ο οργασμός τόσο σε ένταση όσο και σε διάρκεια.

Διαβάστε αναλυτικότερα

Η αισθητική του αιδοίου είναι μια παγκόσμια ανερχόμενη τάση λόγω της ανατροπής των στερεοτύπων που περιβάλουν τη γυναικεία σεξουαλικότητα. Το δέρμα που περιβάλει τα μεγάλα χείλη του αιδοίου, γερνάει μαζί με το υπόλοιπο δέρμα, με αποτέλεσμα να λεπταίνουν και να χάνουν την σφριγηλότατα και τον όγκο τους.

Μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες αντιγήρανσης της ευαίσθητης περιοχής είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP στο αιδοίο.

Πρόκειται για μία επαναστατική μη επεμβατική θεραπεία που υπόσχεται γρήγορα και ανώδυνα θεαματικά αποτελέσματα στην ανάπλαση της επιδερμίδας του αιδοίου ειδικά στο κόμματι της πρόληψης.

Διαβάστε αναλυτικότερα

Η αιδοιοπλαστική  είναι μια χειρουργική επέμβαση που μειώνει το μέγεθος και το σχήμα των χειλέων, βελτιώνοντας την άνεση και την αισθητική εμφάνιση τους. Οι αλλαγές που οφείλονται στον τοκετό ή στην εμμηνόπαυση μπορεί να προκαλέσουν αλλαγές στα χείλη.
Οι επιπτώσεις από μία τέτοια κατάσταση μπορούν να είναι είτε ψυχολογικές είτε λειτουργικές. Όσον αφορά το κομμάτι της ψυχολογίας, οι γυναίκες συχνά λόγω αυτής της δυσμορφίας μπορούν να νιώθουν ντροπή για το σώμα τους, να έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και να επηρεάζεται αρνητικά η σεξουαλική τους ζωή.

Αυτή η χειρουργική επέμβαση ανακουφίζει και βελτιώνει τα ακόλουθα:

 • Ενόχληση κατά τη διάρκεια του σεξ
 • Δυσφορία όταν φοράτε στενά ρούχα
 • Βλάβη που προκλήθηκε κατά τον τοκετό
 • Αλλαγές που προκαλούνται από την εμμηνόπαυση
 • Εμφάνιση των χειλέων που μπορεί να προκαλέσει αμηχανία

Διαβάστε αναλυτικότερα

Η σεξουαλική δυσλειτουργία είναι ένα  συχνό πρόβλημα. Μια γυναίκα που δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χάνει την αυτοπεποίθηση της και δυστυχώς αποσύρεται από κάποιους τομείς της ζωής της.
Το υαλουρονικό οξύ, έρχεται και σε αυτή την περίπτωση να δώσει τη λύση. Είναι ένα φυσικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού και συμβάλλει στην ενυδάτωση, επούλωση και αποκατάσταση του κολπικού βλεννογόνου.
Πρόκειται για μία μη χειρουργική προσέγγιση αποκατάστασης του χαμένου όγκου των μεγάλων χειλέων του αιδοίου, μέσω της έγχυσης του ενέσιμου υλικού. Η έγχυση υαλουρονικού οξέος δημιουργεί αύξηση του χαμένου όγκου, σύσφιξη και ήπια λείανση των ρυτιδώσεων.

Διαβάστε αναλυτικότερα

Womens Care
Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη

Womens Care

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 2106777747 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP