Αιδοιοπλαστική

Η αιδοιοπλαστική  είναι μια χειρουργική επέμβαση που μειώνει το μέγεθος και το σχήμα των χειλέων, βελτιώνοντας την άνεση και την αισθητική εμφάνιση τους. Οι αλλαγές που οφείλονται στον τοκετό ή στην εμμηνόπαυση μπορεί να προκαλέσουν αλλαγές στα χείλη.

Οι επιπτώσεις από μία τέτοια κατάσταση μπορούν να είναι είτε ψυχολογικές είτε λειτουργικές. Όσον αφορά το κομμάτι της ψυχολογίας, οι γυναίκες συχνά λόγω αυτής της δυσμορφίας μπορούν να νιώθουν ντροπή για το σώμα τους, να έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και να επηρεάζεται αρνητικά η σεξουαλική τους ζωή.

Αυτή η χειρουργική επέμβαση ανακουφίζει και βελτιώνει τα ακόλουθα:

  • Ενόχληση κατά τη διάρκεια του σεξ
  • Δυσφορία όταν φοράτε στενά ρούχα
  • Βλάβη που προκλήθηκε κατά τον τοκετό
  • Αλλαγές που προκαλούνται από την εμμηνόπαυση
  • Εμφάνιση των χειλέων που μπορεί να προκαλέσει αμηχανία

Η  επιλογή του είδους της αναισθησίας είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του γυναικολόγου και του αναισθησιολόγου, ανάλογα με το ιστορικό της ασθενούς και την βαρύτητα και την έκταση της υπερτροφίας ή / και ασυμμετρίας των μικρών χειλέων του αιδοίου.

Η αιδοιοπλαστική είναι μια απόλυτα ασφαλής, γρήγορη και ανώδυνη επέμβαση, ενώ η αίσθηση της περιοχής δεν μειώνεται σε καμία περίπτωση. Επιπλέον, η αποθεραπεία είναι αρκετά σύντομη και συνήθως οι γυναίκες που κάνουν την επέμβαση μπορούν και να επιστρέψουν στην εργασία τους την επόμενη ημέρα και  στη σεξουαλική τους δραστηριότητα μετά από δυο εβδομάδες.  Η ένταση του πόνου είναι ήπια και μπορεί να αντιμετωπισθεί με αναλγητικά.

Womens Care
Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη

Womens Care

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 2106777747 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP