Δρ. Sabine Wünschmann

Η Dr. Sabine Wünschmann γεννήθηκε στις 2.3.1964
Αποφοίτησε το 1990 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης της στην Ιατρική Σχολή έκανε πρακτική εξάσκηση στο Αμβούργο, στο Παρίσι, στην Αυστραλία, την Ελβετία, την Κίνα και την Ταϊβάν.

Κατά τα έτη 1990-1997 εξειδικεύτηκε στη Μαιευτική και Γυναικολογία στα παρακάτω νοσοκομεία, παίρνοντας τελικά την εξειδίκευση της από το νοσοκομείο της Φρανκφούρτης.

- Groote Schuur Hospital, Cape Town, Νότια Αφρική

- Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Nordwest, Φρανκφούρτη

- Homerton Hospital, Λονδίνο

- Lewisham Hospital, Λονδίνο.

Αφού ολοκλήρωσε τη βασική της εκπαίδευση, συνειδητοποίησε ότι της έλειπε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, ως εκ τούτου επιχείρησε μία πιο ολιστική προσέγγιση στην ανθρώπινη ύπαρξη.

Ως συνέπεια αυτού, κατά τα έτη 2004-2006 εκπαιδεύτηκε για υποειδικότητα Ομοιοπαθητικης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, υπό τη διδασκαλία του Καθηγητή Γεωργίου Βυθούλκα.

Εκπαιδεύεται συνεχώς στη Γερμανία, τη Μ. Βρετανία και την Αμερική με έμφαση στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική, την υπογονιμότητα, την ολιστική προσέγγιση της εμμηνόπαυσης, τον φυσικό τοκετό σε νερό, για τα οποία κάνει συνεχή εκπαίδευση με ABRAM.

Αυτή την περίοδο, επίσης, παρακολουθεί μαθήματα  αντιγηραντικής ιατρικής, στην Αμερικανική Ακαδημία Αντιγήρανσης, απ’ όπου σκοπεύει να πάρει την πιστοποίηση του αμερικανικού Συμβουλίου.

Από το 1998 έως σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο ως Μαιευτήρας – Γυναικολόγος στην Αθήνα με ειδικό ενδιαφέρον στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική, την Υπογονιμότητα και την Εμμηνόπαυση.

Όπως αναφέρει η γιατρός:

¨Οι ορμόνες μας επηρεάζουν όλες τις περιοχές του σώματος, από τον εγκέφαλο μέχρι την καρδιά. Και η ισορροπία αυτών των ορμονών είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της βέλτιστης υγειάς.¨

Ακολουθήστε την Ιατρό 

 

TOP