FemiLift: Αποκτήστε τη βέλτιστη γυναικεία ευεξία

Η κορυφαία λύση για τη βέλτιστη γυναικεία ευεξία σε κάθε ηλικία!

Η ζωή για τις γυναίκες σήμερα είναι ήδη αρκετά περίπλοκη.

Δεν έχει νόημα να το κάνουμε λίγο πιο εύκολο…και πιο ευχάριστο;

Με την πάροδο του χρόνου, οι φυσικές διεργασίες του κύκλου ζωής σας ως γυναίκα, όπως ο τοκετός και οι ορμονικές αλλαγές, μπορεί να οδηγήσουν σε διάφορες καταστάσεις όπως η ακράτεια ούρων, η κολπική χαλάρωση, η κολπική ξηρότητα και οι  επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις.

Ως αποτέλεσμα, μπορεί να αντιμετωπίσετε αλλαγή στην ποιότητα ζωής σας – και αλλαγή αίσθησης του εαυτού σας. Το FemiLift είναι μια υπερσύγχρονη, ελάχιστα επεμβατική θεραπεία  που παρέχει θετικά αποτελέσματα για διάφορες γυναικείες παθήσεις – ανεξάρτητα από την ηλικία ή το στάδιο ζωής.

Η θεραπεία με το FEMILIFT είναι γρήγορο, ανώδυνο, απολύτως ασφαλές και παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Πιστεύουμε ότι κάθε γυναίκα αξίζει να απολαμβάνει τη γυναικεία ευεξία της στο έπακρο – και να ζει πάντα σε αρμονία με το σώμα και τον εαυτό της.

 

Τι αντιμετωπίζει το FemiLift;

Κολπική Σύσφιξη

Με το πέρασμα του  χρόνου, ειδικά μετά τον τοκετό, ο κολπικός ιστός μπορεί να τεντωθεί υπερβολικά, δημιουργώντας ένα αίσθημα χαλάρωσης  και μειωμένη ευαισθησία στην κολπική περιοχή. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη ικανοποίηση κατά τη σεξουαλική επαφή, δημιουργώντας ένα σημαντικό πρόβλημα ποιότητας ζωής. Το FemiLift τονώνει και αναδομεί το κολλαγόνο των κολπικών τοιχωμάτων, ενισχύει την ευαισθησία των κολπικών υποδοχέων και συσπά τον υπάρχοντα κολπικό ιστό, αυξάνοντας  το σφίξιμο του κόλπου και   βελτιώνοντας τη σεξουαλική ικανοποίηση.

Ακράτεια ούρων

Η ακράτεια ούρων  είναι ένας  όρος που περιγράφει ακούσια διαρροή ούρων κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων που αυξάνουν την πίεση στην κοιλιά, όπως ο βήχας, το φτέρνισμα, το γέλιο ή η άσκηση. Αυτή η κατάσταση προκαλείται από απώλεια δύναμης στην ουρήθρα λόγω εξασθενημένης δομής στήριξης της πυέλου. Το FemiLift αντιμετωπίζει ολόκληρη την περιοχή, υποστηρίζοντας την ουρήθρα, αυξάνοντας το πάχος των τοιχωμάτων του κόλπου και ενισχύοντας τη δομή στήριξης της πυέλου. Με την θεραπεία αυτή μειώνονται τα συμπτώματα της ακράτειας ούρων και αποκαθίσταται αποτελεσματικά  η εγκράτεια ούρων.

Ενδείξεις μετά την εμμηνόπαυση

Οι αλλαγές στις ορμόνες που συμβαίνουν με την εμμηνόπαυση μπορεί να προκαλέσουν διαφοροποιήσεις στο βλεννογόνο του κόλπου και αυτό να γίνει λεπτότερο, ξηρότερο, λιγότερο ελαστικό και να παθαίνει συχνές φλεγμονές.Το FemiLift αναζωογονεί την κολπική επένδυση, αυξάνοντας το πάχος των κολπικών τοιχωμάτων και αποκαθιστώντας τη λίπανση. Η θεραπεία μειώνει τα άβολα συμπτώματα όπως κνησμό, κάψιμο και τριβή και βοηθά σαφώς στη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας.

Αποκατάσταση μετά τον τοκετό

Ο τοκετός, μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μιας γυναίκας, προκαλεί πολλές φυσιολογικές αλλαγές στο γυναικείο σώμα . Μετά τον τοκετό, η περιοχή του κόλπου  μπορεί να είναι χαλαρή και ξηρή και το πυελικό έδαφος μπορεί να έχει αποδυναμωθεί. Το FemiLift αποκαθιστά ολόκληρη την περιοχή του κόλπου ενισχύοντας και τονώνοντας τον κολπικό ιστό και αποκαθιστώντας τη αντοχή και την ευλυγισία του.

Κολπική Ξηρότητα - Επαναλαμβανόμενες Λοιμώξεις και Ουρολοιμώξεις

Το FemiLift βοηθά τις γυναίκες που υποφέρουν από ξηρότητα και επαναλαμβανόμενες κολπικές λοιμώξεις-ουρολοιμώξεις αναζωογονώντας την κολπική επένδυση και αποκαθιστώντας τη λίπανση. Η θεραπεία αυξάνει την απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος της κολπικής περιοχής, δημιουργεί νέους υγιείς ιστούς με υψηλότερη ανοσολογική αντίσταση στις λοιμώξεις και επιτρέπει στον κόλπο να διατηρεί φυσικά φυσιολογικά επίπεδα PH.

Πάρτε τον έλεγχο της γυναικείας υγείας και ευεξίας σας με τις καινοτόμες θεραπείες FemiLift. Επικοινωνήστε με το ιατρείο της Δρ.Sabine Wunschmann σήμερα για να προγραμματίσετε μια διαβούλευση και να ανακαλύψετε τι μπορεί να κάνει αυτή η διαδικασία για εσάς!

Δείτε το video πως λειτουργεί το Femilft:

Womens Care
Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη

Womens Care

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 2106777747 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP