Υαλουρονικό Οξύ και Αύξηση Χειλέων του Αιδοίου

Η σεξουαλική δυσλειτουργία είναι ένα  συχνό πρόβλημα. Μια γυναίκα που δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χάνει την αυτοπεποίθηση της και δυστυχώς αποσύρεται από κάποιους τομείς της ζωής της.

Το υαλουρονικό οξύ, έρχεται και σε αυτή την περίπτωση να δώσει τη λύση. Είναι ένα φυσικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού και συμβάλλει στην ενυδάτωση, επούλωση και αποκατάσταση του κολπικού βλεννογόνου.

Πρόκειται για μία μη χειρουργική προσέγγιση αποκατάστασης του χαμένου όγκου των μεγάλων χειλέων του αιδοίου, μέσω της έγχυσης του ενέσιμου υλικού . Η έγχυση υαλουρονικού οξέος δημιουργεί αύξηση του χαμένου όγκου, σύσφιξη και ήπια λείανση των ρυτιδώσεων.

Το θεραπευτικό αποτέλεσμα διαρκεί από 6  έως και 18 μήνες. Πρόκειται για μία ασφαλής, αναίμακτη και γρήγορη θεραπεία με ελάχιστες επιπλοκές, οι οποίες μπορεί να είναι από ένα ήπιο ερύθημα έως και μία μικρής έκτασης εκχύμωση, απολύτως  αναστρέψιμη.

Μπορεί να ανακουφίσει τις γυναίκες από την κολπική ξηρότητα και να βελτιώσει τομείς όπως ο σεξουαλικός, βοηθώντας την γυναίκα να μην πονάει, να μην νιώθει κνησμό, να μην νιώθει κάψιμο.

Το σημαντικό είναι πως η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας της χωρίς κανέναν περιορισμό, έχοντας διορθώσει ένα αισθητικό πρόβλημα που επιβαρύνει την ψυχολογία και την ερωτική της ζωή.

 

Womens Care
Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη

Womens Care

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 2106777747 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP