Θεραπεία αναζωογόνησης των ωοθηκών

Η αναζωογόνηση των ωοθηκών είναι μια διαδικασία που μπορεί να δημιουργήσει νέα ωάρια στις ωοθήκες γυναικών που δεν μπορούν να συλλάβουν λόγω της πρόωρης εμμηνόπαυσης, της προχωρημένης ηλικίας της μητέρας ή του χαμηλού αποθέματος ωαρίων (ωοθηκών), αλλά που επιθυμούν να αποκτήσουν το δικό τους βιολογικό παιδί. Αυτά τα άτομα είτε δεν μπορούν είτε δεν επιθυμούν, για προσωπικούς λόγους, να χρησιμοποιήσουν ωάρια δότη ή να υιοθετήσουν ένα παιδί.

Το PLATELET RICH PLASMA(PRP) είναι ένα συμπυκνωμένο διάλυμα αυξητικών παραγόντων και κυτοκινών που λαμβάνονται από ένα δείγμα του δικού σας αίματος. Όταν εισάγεται στις ωοθήκες και την κοιλότητα της μήτρας, το PRP διεγείρει την κυτταρική αναζωογόνηση και τη ροή του αίματος, ενισχύοντας φυσικά και αποτελεσματικά τη δική σας γονιμότητα.

Η αναζωογόνηση των ωοθηκών περιλαμβάνει την έγχυση αυξητικών παραγόντων, οι οποίοι έχουν εξαχθεί από τον ορό του ίδιου του ασθενούς, στην ωοθήκη χρησιμοποιώντας μια τεχνική παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται για την εξαγωγή ωαρίων για  εξωσωματική γονιμοποίηση .

Η επιτυχία με την αναζωογόνηση των ωοθηκών μπορεί να φανεί από: Επιστροφή των εμμηνορροϊκών περιόδων όπου είχαν προηγουμένως σταματήσει.

Μείωση των επιπέδων FSH και αύξηση των επιπέδων AMH σε εμμηνοπαυσιακές γυναίκες, η οποία ελπίζεται ότι θα συσχετιστεί με την επιστροφή της λειτουργίας των ωοθηκών και των ωαρίων.

Womens Care
Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη

Womens Care

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 2106777747 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP