Μικρογονιμοποίηση ICSI – IntraCytoplasmic Sperm Injection

Σε πολλές περιπτώσεις ζευγαριών που αδυνατούν να συλλάβουν, η δυσλειτουργία έχει να κάνει με το σπέρμα του άνδρα. Αυτό μπορεί να έχει σχέση είτε με τον χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων είτε με την μειωμένη κινητικότητα αυτών.

Σε περίπτωση λοιπόν που τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους ζήτημα μπορούν κάλλιστα να ωφεληθούν από την τεχνική της Μικρογονιμοποίησης (ICSI).  Εκτός όμως  από τις περιπτώσεις υπογονιμότητας που σχετίζονται με τον ανδρικό παράγοντα, μικρογονιμοποίηση προτείνεται  και σε περιπτώσεις που έχουν προηγηθεί προσπάθειες  γονιμοποίησης με  την παραδοσιακή εξωσωματική με αρνητικό αποτέλεσμα.

Τι διαφορά έχει από άλλες τεχνικές;

Ο εμβρυολόγος χρειάζεται να εισάγει μονάχα ένα σπερματοζωάριο στο κυτταρόπλασμα του ωαρίου, ώστε να πετύχει την γονιμοποίηση. Χάρη στις σύγχρονες μεθόδους και τα νέα εργαλεία, μπορεί να γίνει συλλογή των ποιοτικότερων σπερματοζωαρίων, χωρίς μορφολογικά προβλήματα. Αυτό εξασφαλίζει την βέλτιστη επιλογή τους και την εξασφάλιση των επιτυχών γονιμοποιήσεων.

Womens Care
Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη

Womens Care

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 2106777747 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP