Δρ. Στέλιος Γρηγοράκης

Ο ιατρός Στυλιανός Γρηγοράκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962 και αποφοίτησε από τη Λεόντειο Σχολή  το 1979.

 Το 1986 ολοκλήρωσε τις σπουδές τους όπου και έλαβε το πτυχίο του από την Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Από το 1986 έως το 1989 υπηρέτησε ως ιατρός στο στρατό, ως ειδικευόμενος στην Γενική Χειρουργική και Καρδιοχειρουργική.

Από το 1989 έως το 1992 εργάστηκε ως ειδικευόμενος της Μαιευτικής και Γυναικολογίας στο Royal Free Teaching Hospital και το Chase Farm District Hospital στο Λονδίνο.

Από το 1992 έως το 1995 εργάστηκε ως επιμελητής στη Μαιευτική και Γυναικολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο  Mayday, Croydon, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο St. George’s στο Tooting όπου απέκτησε τον τίτλο MRCOG (μέλος του Royal College of Obstetricians and Gynecologists).

Από το 1995 έως το 1996 ασχολήθηκε με τη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο Νοσοκομείο Cochin του Παρισιού και με την Εξωσωματική Γονιμοποίηση στο Λονδίνο στο Gynecology and Fertility Center, υπό τον καθηγητή Ian Craft, όπου απέκτησε και το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ειδικότητας στη Μαιευτική και Γυναικολογία.

Από το 1997 έως και σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο Μαιευτικής και Γυναικολογίας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και Αναπαραγωγική Ιατρική.

Το 1997 ίδρυσε μαζί με τον συνάδελφο Μαρίνο Τσιριγώτη και τον εμβρυολόγο Μιχάλη Πελεκάνο το Κέντρο Αναπαραγωγής και Eξωσωματικής ΑΚΕΣΩ, όπου παρέμεινε έως το 2015.

Ο Δρ. Γρηγοράκης είναι ένας από τους αρχικούς οραματιστές και συνιδρυτές της Institute of Life (IOLIFE) – Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, το οποίο λειτουργεί από το τέλος του 2015, εντός της Μαιευτικής Κλινικής ΙΑΣΩ

Ακολουθήστε τον Ιατρό:

TOP