ICOONE LASER MED

Το ICOONE Laser Med είναι η τελευταία έκδοση του παγκόσμιου ηγέτη σε αυτόν τον τομέα της συσκευής μηχανικού μασάζ. Η συσκευή χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στην αισθητική ιατρική.  Το ICOONE Laser Med συνδυάζει τις λειτουργίες ενός μασάζ κενού με τη διέγερση χρησιμοποιώντας λέιζερ και φως LED. Ο συνδυασμός τεχνολογίας επιτρέπει ανώδυνες και γρήγορες θεραπείες με αποτέλεσμα την αφαίρεση κυτταρίτιδας, λίπους ή δερματικών προβλημάτων.

Η τελευταία, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Roboerm® παρέχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Χάρη στην αποκλειστική, διεθνώς εκτεταμένη πατέντα Roboderm®, το Icoone® προσφέρει μια πλήρως προσαρμόσιμη θεραπεία αναζωογόνησης του δέρματος και περιγράμματος σώματος.Το Roboderm® είναι μια μοναδική τεχνολογία στον κόσμο ικανή να παράγει Multi Microbubble Stimulation (MMSA) μέσω ενός συνόλου μικροοπών στην επιφάνεια των μικροδιεγέρτων που βρίσκονται σε ανιχνευτές επεξεργασίας Icoone®. Οι μικροδιεγέρτες περιστρέφονται εμπρός και πίσω για να διεγείρουν με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα ολόκληρη την επιφάνεια του δέρματος, φτάνοντας στα μικρότερα μέρη του και δημιουργώντας έως και 21 600 μικροδιεγέρσεις ανά λεπτό.
Το διεγερτικό αποτέλεσμα λαμβάνει χώρα σε 3 επιφάνειες ταυτόχρονα : 2 ανεξάρτητους, μηχανοκίνητους μικροδιεγέρτες που κινούνται ταυτόχρονα στην ίδια περιοχή, συμπληρώνοντας τη δράση τους και δημιουργώντας γυμναστική στους ιστούς με συσφικτική δράση, και 1 κεντρικό θάλαμο που βρίσκεται ανάμεσα στους μικροδιεγέρτες, που επηρεάζει την λιπώδης ιστός πιο βαθιά. Ως εκ τούτου, η τεχνολογία Roboderm® καθιστά δυνατό τον τριπλασιασμό της περιοχής διέγερσης , με αποτέλεσμα βαθύτερη και αποτελεσματικότερη διέγερση του δέρματος.

Το Icoone® είναι στην πραγματικότητα μια τεχνολογία που επιτρέπει τη συμμετρική επεξεργασία με τα δύο χέρια ενώ εργάζεστε και στις δύο πλευρές του σώματος. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά ακριβές, πολυδιάστατο μασάζ της επεξεργασμένης επιφάνειας διατηρώντας παράλληλα μεγάλο σεβασμό για το δέρμα. Το Icoone® είναι μια νέα μέθοδος θεραπείας του δέρματος και των παρακείμενων ιστών, που επιτρέπει την ακριβή εργασία στον συνδετικό ιστό, εξαλείφει την κυτταρίτιδα, το τοπικό λίπος, το χαλαρό δέρμα, το λεμφοίδημα, τις ουλές, τη δυσκοιλιότητα, τη μυϊκή δυσκαμψία, την τενοντίτιδα και όλα τα σημάδια γήρανσης του δέρματος.

Η αρχή λειτουργίας του Icoone ®, και ως εκ τούτου η πατέντα Roboderm, βασίζεται σε μια ενδελεχή κατανόηση της δομής του συνδετικού ιστού και της δομής του δέρματος. Το Icoone® δημιουργήθηκε χάρη στις τελευταίες ανακαλύψεις του καθ. JC Gimberteau στον τομέα του δέρματος. Η έρευνά του προϋποθέτει την ύπαρξη του λεγόμενου συστήματος MCDAS, δηλαδή του Πολυμικροαγγειακού Συστήματος Απορρόφησης Κολλαγόνου. Με βάση αυτή τη θεωρία, υποθέτουμε ότι δεν υπάρχει σαφής οριοθέτηση ή στρωματοποίηση μεταξύ μεμονωμένων ιστών. Όλες οι δομές συνδέονται μεταξύ τους μέσω ενός δικτύου ινών, μεταξύ των οποίων σχηματίζονται ελεύθεροι χώροι που ονομάζονται μικροκενάκια. Αυτές οι ίνες αποτελούνται κυρίως από κολλαγόνο, ελαστίνη και, σε μικρό βαθμό, από λιπίδια.

Επιπλέον, οι πρωτεογλυκάνες συνδέονται με ίνες κολλαγόνου, οι οποίες παρουσιάζουν έντονη υδροφιλία, προκαλώντας έτσι τη δέσμευση των μορίων του νερού στο εσωτερικό των μικροκυματοειδών. Μια τέτοια δομή εξασφαλίζει την ελεύθερη κίνηση των επιμέρους δομών μεταξύ τους, καθώς και την επέκταση και συμπίεση των μικροκυτταρικών σφαιρών κατά τη συμπίεση. Είναι ορατή, για παράδειγμα, όταν τσιμπηθεί μια πτυχή δέρματος, η οποία επιστρέφει στην αρχική της μορφή όταν απελευθερωθεί. Όσο πιο νεανικό είναι το δέρμα, δηλαδή όσο πιο ελαστικές είναι οι ίνες, τόσο πιο γρήγορα επιστρέφει η πτυχή. Η έρευνα που διεξήχθη ενέπνευσε τον σχεδιασμό της συσκευής.

Το Icoone® διεγείρει με μεγάλη ακρίβεια το περιγραφόμενο δίκτυο χωρίς να το καταστρέφει. Επιπλέον, η διέγερση με φως LED αυξάνει την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης και έτσι ενισχύει το σύστημα MSDAS.

Παρουσίαση απο την Dr. Sabine Wünschmann

Διέγερση λέιζερ + LED

Το Icoone® Laser Med 2 συνδυάζει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Roboderm® με την ενέργεια ενός βιοδιεγερτικού λέιζερ και φωτός LED, προκαλώντας φωτοχημικό αποτέλεσμα στους ιστούς και διεγείροντας μεγαλύτερη διαπερατότητα των κυτταρικών μεμβρανών.

Το κύμα 915 nm του διοδικού λέιζερ διεισδύει βαθιά στον ιστό, όπου απορροφάται έντονα από τα λιπίδια στα λιποκύτταρα. Αυτό αυξάνει τη θερμοκρασία τους και επιταχύνει τη διαδικασία λιπόλυσης.

Επιδράσεις στους ιστούς:

 • Διασπά φυσικά τα λιποκύτταρα σε γλυκερίνη και ελεύθερα λιπαρά οξέα.
 • Μειώνει την κυτταρίτιδα μειώνοντας τον όγκο των λιποκυττάρων.
 • Επιταχύνει τον κυτταρικό μεταβολισμό.
 • Επιταχύνει τον μεταβολισμό του σώματος

Πλεονεκτήματα:

 • δεν καταστρέφει τις μεμβράνες των λιποκυττάρων, αλλά μόνο μειώνει την περιεκτικότητα και τον όγκο τους με σημαντικό και ελεγχόμενο τρόπο.
 • ισχυρή επίδραση σε βαθιά εντοπισμένο λιπώδη ιστό.
 • δεν καταστρέφει τους παρακείμενους ιστούς και τα αιμοφόρα αγγεία
 • η θεραπεία είναι ανώδυνη

Το φως με μήκος κύματος 650 nm επηρεάζει τους ινοβλάστες και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Επηρεάζει επίσης τη διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων, ανοίγοντας τους πόρους μέσα σε αυτήν, γεγονός που επιτρέπει στο απελευθερωμένο λίπος να αποστραγγιστεί στο λεμφικό σύστημα χωρίς να βλάψει τα κύτταρα.
Επιδράσεις στους ιστούς:

 • Διεγείρει την κυτταρική αναδόμηση μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.
 • Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος και οξυγονώνει τον ιστό.
 • Επιταχύνει τον κυτταρικό μεταβολισμό.
 • Διεγείρει το έργο του λεμφικού συστήματος, μειώνει το πρήξιμο και τη φλεγμονή.

Πλεονεκτήματα:

 • Ελάχιστος κίνδυνος ανεπιθύμητων παρενεργειών.
 • Η φωτοθεραπεία LED 650 nm δεν είναι αφαιρετική διαδικασία και επομένως δεν προκαλεί θερμική βλάβη στους ιστούς.
 • Χωρίς περιορισμούς ως προς τον φωτότυπο του δέρματος, δυνατότητα πραγματοποίησης θεραπειών οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.
 • Μετά τη διαδικασία, ο ασθενής επιστρέφει αμέσως σε έναν ενεργό τρόπο ζωής.
 • Οι θεραπείες είναι γρήγορες και αποτελεσματικές

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας διεγείρουμε το δέρμα στο επίπεδο της επιδερμίδας, του χορίου και του υποδόριου ιστού και επηρεάζουμε πολύ πιο αποτελεσματικά τα λιποκύτταρα και τον μυϊκό ιστό. Αυτό παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο στη διαμόρφωση της σιλουέτας και σύσφιξη του δέρματος, όσο και στην αντιμετώπιση μυϊκών προβλημάτων ή λεμφικής στασιμότητας.

Σε ποιους αναφέρεται το Icoone Laser Med ® 

Οι θεραπείες Icoone® είναι σχεδιασμένες για όλες τις γυναίκες , που θέλουν να βρουν μια γρήγορη, αποτελεσματική και μη επεμβατική λύση σε πολλά θεραπευτικά και αισθητικά προβλήματα χωρίς τον κίνδυνο παρενεργειών. Ανεξάρτητα από τον τύπο και την κατάσταση του δέρματος, το μενού Icoone® περιλαμβάνει ιατρικά προγράμματα που θα προσαρμοστούν με τον καλύτερο δυνατόν τροπο στις ιδιαίτερες ανάγκες του ασθενούς.

Το Icoone Laser Med  ®  είναι τέλειο για άτομα: 

 • με αγγειακά προβλήματα και οίδημα,
 • που θέλουν να δώσουν στο πρόσωπό τους μια νεανική και υγιή όψη χωρίς την παρέμβαση χειρουργού,
 • η ανεπιτυχής καταπολέμηση του βαθιά τοπικού πάχους, που είναι δύσκολο να εξαλειφθεί με δίαιτα και άσκηση,
 • έχοντας προβλήματα με χαλαρό δέρμα,
 • καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους και της κυτταρίτιδας,
 • μετά από λιποαναρρόφηση,
 • πάσχουν από μετεγχειρητικές ουλές και εγκαύματα, οι οποίες για διάφορους λόγους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για χειρουργική επέμβαση,
 • με μυϊκούς πόνους, πόνο στην πλάτη και στον αυχένα που προκαλείται από λανθασμένη στάση του σώματος, υποφέρει από δυσκοιλιότητα,
 • πριν και μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις,
 • γυναίκες μετά τον τοκετό,
 • την άσκηση αγωνιστικών ή ερασιτεχνικών αθλημάτων,
 • που ζουν με ένταση και περιμένουν ένα μασάζ που θα αναγεννήσει το σώμα και το μυαλό τους

Προγράμματα Icoone ®

Ιατρικά προγράμματα Icoone ®  
Έχουν σχεδιαστεί για την εξάλειψη προβλημάτων που σχετίζονται με τη δυσλειτουργία του λεμφικού, του κυκλοφορικού και του μυϊκού συστήματος. Εδώ μπορείτε να βρείτε προγράμματα που προετοιμάζονται ειδικά για ασθενείς μετά από λιποαναρρόφηση, προγράμματα για εγκαύματα και μετεγχειρητικές ουλές, καθώς και ένα πρόγραμμα για οίδημα που εξαλείφει τα προβλήματα μετά την επέμβαση, ειδικά σε γυναίκες μετά από μαστεκτομή.

Θα βρούμε επίσης πρόγραμμα για παλιές ουλές, πρόγραμμα που απευθύνεται σε γυναίκες μετά τον τοκετό, καθώς και εξάλειψη της δυσκοιλιότητας και βελτίωση της εντερικής υγείας .

Η δεύτερη ομάδα ιατρικών προγραμμάτων έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί στους τένοντες και τους μύες. Υπάρχουν προγράμματα για την εξάλειψη του μυϊκού πόνου (τόσο ξαφνικού όσο και χρόνιου), προγράμματα για συσπάσεις, προετοιμασία αθλητών για αγώνες, χαλάρωση μετά την άσκηση, εξάλειψη της φλεγμονής των τενόντων, καθώς και για κατάγματα και διαστρέμματα.

Προγράμματα  Icoone ®  για το σώμα

Προορίζονται για μείωση της κυτταρίτιδας, διαμόρφωση περιγράμματος σώματος, μείωση των
λιπών που βρίσκονται σε βάθος, σύσφιξη, παροχέτευση, διέγερση ινοβλαστών για τη σύνθεση
ελαστίνης και κολλαγόνου. Υπάρχουν πολλά προγράμματα στη διάθεση του θεραπευτή,
ανάλογα με τον τύπο της κυτταρίτιδας, το δέρμα του ασθενούς, τα αγγειακά προβλήματα και τον
θεραπευτικό στόχο.

Προγράμματα  Icoone ®  για το πρόσωπο 

Τα προγράμματα προσώπου έχουν αποτέλεσμα ανόρθωσης και αποστράγγισης, βελτιώνουν το οβάλ
του προσώπου, μειώνουν το υπερβολικό λίπος στο πηγούνι, μειώνουν τις ρυτίδες, διεγείρουν τους
ινοβλάστες να συνθέσουν ελαστίνη και κολλαγόνο, βελτιώνουν το περίγραμμα των χειλιών,
συσφίγγουν το δέρμα και βελτιώνουν το χρώμα του.

Οι θεραπείες προσώπου Icoone επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος και διατηρούν τη
νεανική του εμφάνιση για περισσότερο. Είναι επίσης ένα τέλειο συμπλήρωμα σε άλλες θεραπείες
προσώπου, όπως μεσοθεραπεία, έγχυση οξυγόνου ή θεραπείες αισθητικής ιατρικής.

Κλινικές δοκιμές

Όλες οι κλινικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια της Ιταλίας και της Γαλλίας επιβεβαιώνουν την εξαιρετική αποτελεσματικότητα των θεραπειών Icoone. Το 2007/2008 πραγματοποιήθηκαν μελέτες υπό την επίβλεψη του καθ. Beniamino Palmieri που παρουσίασε θετικές αλλαγές στην περιοχή που διεγείρεται από τη συσκευή Icoone, καθώς και επιβεβαίωσε την αδιαμφισβήτητη ασφάλεια της χρήσης της τεχνικής Roboderm. Με βάση αυτές τις μελέτες, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η συσκευή Icoone® δεν είναι μόνο μια εξαιρετική λύση στις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά και ένα εξαιρετικό εργαλείο σε περίπτωση πολλών προβλημάτων στη λειτουργία του λεμφικού, του αίματος ή του μυϊκού συστήματος.

Το Icoone ® μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποκατάσταση μετά από χειρουργική επέμβαση, π.χ. λιποαναρρόφηση, μετεγχειρητικό οίδημα και για τη βελτίωση της ποιότητας και της κατάστασης των ουλών. Το Icoone® είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που δίνει αξιοσημείωτα αποτελέσματα ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.
Ένας συνδυασμός διαφορετικών προγραμμάτων περιποίησης προσώπου και σώματος που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις απαιτητικές ανάγκες γυναικών όλων των ηλικιών.

Womens Care
Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη

Womens Care

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 2106777747 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP