Συστήματα τεχνητής νοημοσύνης στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

Τα ζευγάρια που καταφεύγουν στην λύση της εξωσωματικής  γονιμοποίησης προκειμένου να  συλλάβουν ένα παιδί γνωρίζουν καλά ότι ακόμη και η πιο προηγμένη τεχνολογία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής δεν εγγυάται πάντα ένα μωρό. Πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την επιτυχία ενός κύκλου εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μέσω της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής “INSTITUTE OF LIFE” IASO ανατρέπονται τα μέχρι τώρα  δεδομένα στην επιλογή των εμβρύων!

Πιο συγκεκριμένα το σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης ERICA "Embryo Ranking Intelligent Classification Algorithm" βελτιστοποιεί τη διαδικασία επιλογής εμβρύων, προκειμένου να επιλεγεί το καταλληλότερο έμβρυο προς εμβρυομεταφορά.

Το νέο αυτό προγνωστικό λογισμικό ιεραρχεί τα έμβρυα με βάση την ικανότητα τους να εμφυτευθούν επιτυχώς στη μήτρα της υποψήφιας μητέρας, αυξάνοντας κατά αυτόν τον τρόπο τις πιθανότητες εγκυμοσύνης.

Επιλέγοντας τα έμβρυα με τα κλασικά κριτήρια και σε συνδυασμό με το σύστημα ERICA, μπορούμε να επιλέξουμε το έμβρυο με τη μεγαλύτερη πιθανότητα επίτευξης εγκυμοσύνης και ακρίβεια που φτάνει το 92.5%.

Επιπρόσθετα, το νέο πρωτοπόρο σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης μπορεί να εφαρμοσθεί και για την επιλογή του κατάλληλου σπερματοζωαρίου, με σκοπό να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχούς γονιμοποίησης του ωαρίου.

Η τεχνητή νοημοσύνη μέσω της συλλογής μεγάλου όγκου δεδομένων, ανάλυσης εικόνας και έξυπνου λογισμικού βοηθά τόσο τον κλινικό ιατρό όσο και τον εμβρυολόγο στη λήψη κρίσιμων αποφάσεων για τη διαδικασία διάγνωσης και θεραπείας των ζευγαριών.

Womens Care
Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη

Womens Care

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 2106777747 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP