IV Θεραπείες  

Η IV θεραπεία, γνωστή και ως ενδοφλέβια θεραπεία, είναι η χορήγηση θρεπτικών συστατικών και ενυδάτωσης απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος για άμεση απορρόφηση και χρήση από τον οργανισμό.

Η διαδικασία επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά να εισέλθουν απευθείας στην κυκλοφορία του αίματός , παρακάμπτοντας το πεπτικό σύστημα, με αποτέλεσμα να ασθενής να έχει περισσότερη ενέργεια και καλύτερη διάθεση.

Τα οφέλη θα διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα. Μερικά αναφερόμενα οφέλη περιλαμβάνουν:

 • Ισχυρότερη ανοσία (αποτροπή κρυολογήματος ή γρίπης)
 • Ενισχυμένη διάθεση
 • Περισσότερη ενέργεια
 • Βελτιωμένη συγκέντρωση και πνευματική εστίαση
 • Αυξημένη ηρεμία και χαλάρωση
 • Ισορροπημένο σάκχαρο στο αίμα
 • Βελτιωμένα πρότυπα ύπνου
 • Βελτιωμένο jet lag
 • Βελτιωμένο hangover
 • Καλυτέρευση της ορμονικής ανισορροπίας
 • Βελτιωμένη επιδερμίδα
 • Μειωμένα σημάδια γήρανσης

Αποκτήστε το πλεονέκτημα που χρειάζεστε για να ζήσετε έναν τρόπο ζωής χωρίς όρια. Οι IV θεραπείες μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχουν στο σώμα σας τις βιταμίνες, τα θρεπτικά συστατικά, τα υγρά, τους ηλεκτρολύτες και τα αντιοξειδωτικά που χρειάζεστε.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά από του στόματος συμπληρώματα, οι IV θεραπείες μας έχουν ποσοστό απορρόφησης 100% και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας, αποτοξινώνουν το σώμα, παρέχουν ενυδάτωση και αντιγήρανση στο δέρμα, βοηθούν στη γρήγορη ενυδάτωση και αποκατάσταση του σώματος μετά από έντονη αθλητική δραστηριότητα.

Ακόμη και μια καλά ισορροπημένη διατροφή μπορεί να υπολείπεται σε ορισμένους τομείς. Η ηλικία, ο μεταβολισμός, τα πεπτικά προβλήματα, οι αλληλεπιδράσεις με τα τρόφιμα και η γενική υγεία μας μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο το σώμα μας απορροφά τα θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώμε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτοί οι παράγοντες οδηγούν σε ανεπάρκεια βιταμινών.

Όταν το σώμα σας δεν έχει τις βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειάζεται, μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση και «ομίχλη» του εγκεφάλου. Τα άτομα που βιώνουν κόπωση που σχετίζεται με τη διατροφή έχουν συνήθως χαμηλά επίπεδα σιδήρου, μαγνησίου, καλίου, βιταμίνης Β12 και φολικού οξέος.

Η ενδοφλέβια θεραπεία μπορεί να περιλαμβάνει συστατικά όπως βιταμίνη C, βιταμίνες Β, αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, μαγνήσιο και ασβέστιο.

Τα εφαρμοζόμενα πρωτόκολλα IV THERAPIES στο Women’s Care  αντιμετωπίζουν πλήθος αναγκών σας, με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς καμία παρενέργεια, ενώ χορηγούνται μόνο κατόπιν έγκρισης από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό μας.

Στις IV θεραπείες χρησιμοποιούνται:

Γλουταθειόνη – Η μητέρα όλων των αντιοξειδωτικών. Λειτουργεί ως  αποτοξινωτικό του ήπατος, προλαμβάνει την ακμή και τις ρυτίδες και μπορεί να βελτιώσει τις κηλίδες ηλικίας και τους μαύρους κύκλους στα μάτια

Σίδηρος – Επιτρέπει στα κύτταρα του αίματός σας να μεταφέρουν οξυγόνο στο σώμα. Βοηθά στην αντιμετώπιση της κόπωσης και παράλληλα αυξάνει την ενέργεια.

Βιταμίνη C – Βοηθά το σώμα σας σε κυτταρικό επίπεδο να καταπολεμήσει τη φλεγμονή, παράγει κολλαγόνο που βοηθά στην αποκατάσταση των πληγών,  βοηθά στην καταπολέμηση των παραγόντων κινδύνου καρδιακής νόσου και βοηθά στη μείωση της LDL χοληστερόλης.

Ψευδάργυρος – Υποστηρίζει τα  κύτταρα του σώματός σας, αυξάνει την ανοσία, βοηθά στη διατήρηση της λειτουργίας του θυρεοειδούς και ρυθμίζει τις ορμόνες

Σύμπλεγμα βιταμινών και αμινοξέων  – Ενισχύει το μεταβολισμό, καθαρίζει το συκώτι, επιδιορθώνει τους ιστούς, προάγει την ανάπτυξη των μυών

Βιοτίνη – το σώμα μας χρειάζεται  βιοτίνη  για να βοηθήσει στη μετατροπή ορισμένων θρεπτικών συστατικών σε ενέργεια. Παίζει  σημαντικό ρόλο στην υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών

Μαγνήσιο – δημιουργεί κυτταρική ενέργεια και ενισχύει την παραγωγή ενέργειας. μειώνει την κούραση, ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση, μειώνει  τη συχνότητα της ημικρανίας ,αποκαθιστά  τη δυσκοιλιότητα και τη δυσπεψία

B-12 – Βοηθά τη λειτουργία του εγκεφάλου, υποστηρίζει το νευρικό σύστημα, ρυθμίζει το σάκχαρο στο αίμα, ενισχύει την ενέργεια και υποστηρίζει τα ερυθρά αιμοσφαίρια.

Το κοκτέιλ Myers

Το κοκτέιλ Myers είναι μια θεραπεία ενδοφλέβιας έγχυσης που χρησιμοποιείται ως γενικό φάρμακο ευεξίας και θεραπεία του hangover. Εφευρέθηκε από τον John Myers τη δεκαετία του 1960 και περιέχει βιταμίνες και μέταλλα που αυξάνουν την ευημερία όταν ένα άτομο αισθάνεται εξαντλημένο, όπως για παράδειγμα μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας  αλκοόλ .

Το κοκτέιλ του Myers είναι ένα διατροφικό «κοκτέιλ» που χορηγείται ενδοφλεβίως (IV). Αποτελείται από μαγνήσιο, ασβέστιο, διάφορες βιταμίνες Β και υψηλές δόσεις βιταμίνης C.

Το Myers' Cocktail έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της γενικής κόπωσης, του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης, για την ανακούφιση από οξείες κρίσεις άσθματος, λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, χρόνιες λοιμώξεις του κόλπου, εποχιακές αλλεργίες, πονοκεφάλους ημικρανίας, κράμπες περιόδου, καθώς και για την υποστήριξη της ανάκαμψης από τον αθλητισμό αντοχής και τη θεραπεία του hangover.

Η θεραπεία έγχυσης Myers' Cocktail χρησιμοποιείται με ασφάλεια σε όλο τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ενέργειες της θεραπείας.

Αν και τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν, είναι πιθανό να νιώσετε τα αναζωογονητικά αποτελέσματα τις αμέσως  επόμενες μέρες. Η Δρ. Wunschmann θα καθορίσει εάν θα χρειαστείτε ή όχι συνεδρίες παρακολούθησης και πόσο συχνά.

Αντιμετωπίστε τις ελλείψεις βιταμινών σας!Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα!  Τονώστε τη διάθεσή σας! Το Myers Cocktail είναι ο πιο άμεσος, ανώδυνος τρόπος για την παροχή ζωτικών θρεπτικών συστατικών!!!!

Ενδοφλέβια θεραπεία τόνωσης του ανοσοποιητικού συστήματος 

Ένα Γερμανικό πρωτόκολλο ειδικά σχεδιασμένο για τις ασθενείς του Γυναικολογικού Κέντρου Women’sCare.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, το ανοσοποιητικό μας πρέπει να είναι υγιές και ισχυρό για να ανταπεξέρχεται στις ιώσεις, στην κούραση των έντονων ρυθμών ζωής και στα σημάδια που αφήνει το πέρασμα του χρόνου στον οργανισμό μας.

Στο Γυναικολογικό Κέντρο Women’s Care εφαρμόζουμε την Ενδοφλέβια Θεραπεία Τόνωσης του Ανοσοποιητικού που βασίζεται στο Γερμανικό πρωτόκολλο του Δρ Landenberger.

Tι είναι η ενδοφλέβια θεραπεία τόνωσης του ανοσοποιητικού;

H ενδοφλέβια Θεραπεία Τόνωσης του Ανοσοποιητικού γίνεται 3 φορές σε διάστημα ενός μηνός και αποτελείται από τη χορήγηση:

Συμπλέγματος Αμινοξέων ImmuneN Dr Landenberger και Συμπλέγματος Βιταμινών Β, που είναι απαραίτητα για την υγεία και ζωτικότητα του οργανισμού.

Γλουταθειόνης σε ποσότητα 3000 mgr. H γλουταθειόνη είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό που αποτοξινώνει τον οργανισμό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και είναι ζωτικής σημασίας για την καλή λειτουργία του ήπατος.

Βιταμίνης C σε ποσότητα 15gr για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, το φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας, μείωση της κούρασης κι αύξηση της απορρόφησης σιδήρου.

Γιατί χρειαζόμαστε ενδοφλέβια θεραπεία;

Η ενδοφλέβια θεραπεία προσφέρει δυο σημαντικά οφέλη:

Την απευθείας χορήγηση των πολύτιμων ουσιών στις φλέβες, χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από το στομάχι και το συκώτι, όπως στη χορήγηση ενός δισκίου, γιατί περνώντας από το στομάχι το φάρμακο χάνει σημαντικό ποσοστό της δραστικότητάς του. Έτσι, με την ενδοφλέβια θεραπεία γίνεται καλύτερη απορρόφηση χωρίς να επιβαρύνεται το στομάχι και το συκώτι κι εξασφαλίζεται η αποτελεσματική δράση των πολύτιμων ουσιών.

Τη δυνατότητα χορήγησης ιδιαίτερα αυξημένης ποσότητας βιταμινών, αμινοξέων και γλουταθειόνης που δεν είναι εφικτό να πάρουμε μέσα από απλά δισκία.

Womens Care
Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη

Womens Care

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 2106777747 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP