Θεραπεία NAD+ IV

Η θεραπεία NAD+ IV είναι μια θεραπεία που μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση μιας μεγάλης ποικιλίας συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη γήρανση , όπως η μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, η επιτάχυνση του μεταβολισμού και η απώλεια βάρους, η βελτίωση της πνευματικής διαύγειας και η ενίσχυση της συνολικής ενέργειας του σώματος.

Αυτή η μείωση είναι μια από τις μεγαλύτερες κινητήριες δυνάμεις πίσω από τη διαδικασία γήρανσης. Πρώτα σε κυτταρικό επίπεδο, και στη συνέχεια βλέπουμε τα εξωτερικά σημάδια - τις γραμμές και τις ρυτίδες, τον πόνο στις αρθρώσεις μας, τη μειωμένη πνευματική διαύγεια και άλλες χρόνιες ασθένειες.

Τι είναι το NAD+;

Nicotinamide Adenine Dinucleotide (NAD+ για συντομία) είναι ένα συνένζυμο που βρίσκεται σε κάθε ζωντανό κύτταρο του σώματός  μας  – δεν μπορούμε  να ζήσουμε  χωρίς αυτό.

Χωρίς NAD+, το σώμα μας  δεν θα μπορούσε να μεταφέρει την ενέργεια από τα τρόφιμα που τρώμε  σε ζωτικές λειτουργίες των κυττάρων, ειδικά στον εγκέφαλο.

Αυτό το συνένζυμο απαιτείται επίσης για να «απενεργοποιήσει» τα γονίδια που επιταχύνουν τη γήρανση.

Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν τα επίπεδα NAD+ αρχίζουν ουσιαστικά να μειώνονται πρόωρα είτε λόγω του τρόπου ζωής, της διατροφής, της χρήσης αλκοόλ και του στρες .

Πώς λειτουργεί η θεραπεία NAD+ IV;

Το NAD+ IV Therapy είναι μια ενδοφλέβια θεραπεία βιταμινών που χορηγεί δινουκλεοτίδιο νικοτιναμίδης αδενίνης απευθείας στο σώμα σας για βέλτιστα οφέλη αναζωογόνησης.

Ποια είναι τα οφέλη της θεραπείας NAD+ IV;

  1. Επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης
  2. Ενισχύει το μεταβολισμό και βοηθά στην απώλεια βάρους
  3. Βελτιώνει τη διανοητική διαύγεια και τη δύναμη του εγκεφάλου
  4. Καταπολεμά την κούραση και αυξάνει την ενέργεια

 Το NAD +IV THERAPY  είναι μια ευέλικτη θεραπεία που προάγει τη συνολική ευεξία και βοηθά το σώμα σας να διατηρεί τη βέλτιστη απόδοση με την πάροδο του χρόνου.

Στο Women’ s Care παρέχουμε αυτή την υπηρεσία και είμαστε εδώ για να σας λύσουμε τυχόν απορίες

Womens Care
Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη

Womens Care

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 2106777747 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP