υπογονιμότητα
drsabine


25 χρόνια εμπειρίας στην εμμηνόπαυση

Μέσα από την ενότητα αυτή, η ειδικευμένη σε θέματα εμμηνόπαυσης γυναικολόγος Dr Sabine Wunschmann, σας ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την περιόδο της εμμηνόπαυσης αλλά και τη σωστή αντιμετώπιση της.

Επιπρόσθετα, σας παραθέτει χρήσιμες συμβουλές και συνταγές που δίνει καθημερινά στις ασθενείς της για να βιώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περιόδο αυτή της ζωής τους αλλά και πώς να απαλύνουν τα όποια συμπτώματα.
Μετά από χρόνια που δεν είμαι ευχαριστημένη από τους γυναικολόγους στην Ελλάδα, ήμουν αρκετά τυχερή που γνώρισα τη Δρ. Sabine Wünschmann. Από το πρώτο ραντεβού όπου ήμουν ανήσυχη και φοβισμένη μέχρι τη γέννηση του γιου μου, ήταν 100% εκεί για μένα.

Πάντα καθησυχαστική, πάντα αισιόδοξη και ΠΑΝΤΑ ένα βήμα μπροστά από τις περιστάσεις, με έκανε να νιώθω εξαιρετικά ασφαλής πριν και καθ 'όλη τη διάρκεια της πορείας της εγκυμοσύνης μου. Λατρεύω την ολιστική της προσέγγιση, σε συνδυασμό με εξατομικευμένη φροντίδα ασθενών.

Όλο το προσωπικό στο γραφείο WOMENS CARE είναι εξειδικευμένο και καλά εκπαιδευμένο για να εξυπηρετεί οποιεσδήποτε ανάγκες μπορεί να αντιμετωπίσει μια γυναίκα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για αυτό το όμορφο ταξίδι !!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

100δες γυναίκες διαχειρίζονται ήδη την εμμηνόπαυση
χωρίς προβλήματα και αρνητικά συναισθήματα!

H Dr. Wunschmann και οι συνεργάτες της αποτελούν ομάδα αναφοράς στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και εξασφάλισης ορμονικής ισορροπίας σε κάθε στάδιο της ζωής μιας γυναίκας και δη στην εμμηνόπαυση.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας, κατανοεί πλήρως τις ανάγκες κάθε γυναίκας στο στάδιο της εμμηνόπαυσης και παρέχουμε εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας βασισμένα στις βιοπανομοιότυπες ορμόνες (δηλ. όχι φαρμακευτικά σκευάσματα) στον ξεχωριστό τρόπο ζωής της κάθε γυναίκας αλλά και των ιατρικών τις αναγκών.

Online επίσκεψη

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα πραγματοποίησης της γνωριμίας με την ιατρό μας, μέσω Skype ή άλλων σύγχρονων μέσων video κλήσης.

Μας στέλνετε το ιατρικό σας αρχείο ή μια σύντομη περιγραφή του προβλήματος που αντιμετωπίζετε και κατόπιν προγραμματισμού μέσω της γραμματείας μας, μιλάτε με την Dr Wunshcmann σαν να κάνατε επίσκεψη στο ιατρείο.

online consult

Χρήσιμα Άρθρα

Στείλτε μας το μήνυμα σας

παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.

Γυναικολογικό Ιατρείο

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann.