Λεύκανση Αιδοίου / Πρωκτού

Στις περισσότερες γυναίκες, οι περιοχές των γεννητικών οργάνων  είναι πιο σκούρες από άλλες επιδερμίδες. Δεν υπάρχει «κανονικός» έγχρωμος κόλπος, αιδοίο ή πρωκτός. Απλώς, το δέρμα σε αυτή την περιοχή είναι πιο σκούρο.

Αυτή η αλλαγή στο χρώμα των ιστών προκαλείται από μεγαλύτερη ποσότητα μελανοκυττάρων - τα κύτταρα που εκκρίνουν μελανίνη (χρωστική ουσία που παρέχει χρώμα). Τα μελανοκύτταρα αυξάνονται φυσικά στις περιοχές των γεννητικών οργάνων με την ηλικία ή τις καταστάσεις αυξήσεων επιπέδων οιστρογόνων (Τέλειο παράδειγμα  η εγκυμοσύνη.) Επιπλέον, η υπερβολική τριβή των  ιστών μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των μελανοκυττάρων και κατά συνέπεια σκουροχρωμία  των γεννητικών οργάνων.

  Όπως  αναφέρει η Δρ. Sabine Wunschmann είναι απολύτως φυσιολογικό τα γεννητικά όργανα να σκουραίνουν με την ηλικία. Προσθέτοντας ότι:

"είναι ευλογία να μεγαλώνουμε και ακόμα καλύτερα να μεγαλώνουμε όμορφα".

Η λεύκανση αιδοίου ή/και πρωκτού αποτελεί μία από τις πιο περιζήτητες θεραπείες αντιγήρανσης που πρωτοξεκίνησε στην Αμερική πριν περίπου 10 χρόνια.

Πραγματοποιείται από εξειδικευμένο γυναικολόγο, ο οποίος γνωρίζει την ανατομία και την αισθητικότητα της περιοχής προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές επιπλοκές από την κακή χρήση του laser όπως είναι το θερμικό έγκαυμα ή αντίθετα ο αποχρωματισμός της περιοχής.

Η θεραπεία  λεύκανσης μπορεί να ακούγεται ακραία, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια πολύ απλή, άνετη, εξαιρετικά ασφαλής θεραπεία – 25 λεπτών – που δεν αντιπροσωπεύει κανένα κίνδυνο ή βλάβη για την περιοχή ή την γυναίκα. Συνιστώνται 3 συνεδρίες με χρονική απόσταση ένα μήνα η μία από  την άλλη και είναι προαιρετική η χρήση  αναισθητικής κρέμας πριν τη θεραπεία ανάλογα με την ευαισθησία στο αίσθημα του πόνου που διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα.

Μετά τη θεραπεία, πρακτικά δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και η γυναίκα επιστρέφει χαρούμενη στις δραστηριότητες της.

Womens Care
Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη

Womens Care

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 2106777747 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP